Politika zasebnosti APPI

Politika zasebnosti

Zadnja posodobitev: 23. december 2022

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje naše politike in postopke o zbiranju, uporabi in razkritju vaših podatkov, ko uporabljate storitev, ter vam pove o vaših pravicah do zasebnosti in o tem, kako vas ščiti zakon.

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Ta pravilnik o zasebnosti je bil ustvarjen s pomočjoGenerator pravilnika o zasebnosti TermsFeed.

Razlaga in definicije

Tolmačenje

Besede, katerih začetnica je velika, imajo pomene, opredeljene pod naslednjimi pogoji. Naslednje definicije imajo enak pomen ne glede na to, ali so navedene v ednini ali množini.

Definicije

Za namene tega pravilnika o zasebnosti:

  • račun pomeni edinstven račun, ustvarjen za vas za dostop do naše storitve ali delov naše storitve.

  • Podjetje (v tej pogodbi imenovano "podjetje", "mi", "nas" ali "naš") se nanaša naTapni Evropo,Praterstrasse 78/3/24, Dunaj.

  • Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto shrani na vaš računalnik, mobilno napravo ali katero koli drugo napravo in vsebujejo podrobnosti o vaši zgodovini brskanja na tem spletnem mestu med številnimi uporabami.

  • Država se nanaša na: Avstrijo

  • Naprava pomeni katero koli napravo, ki lahko dostopa do storitve, kot je računalnik, mobilni telefon ali digitalna tablica.

  • Osebni podatki je katera koli informacija, ki se nanaša na identificiranega ali določljivega posameznika.

  • Storitev se nanaša na spletno stran.

  • Ponudnik storitev pomeni vsako fizično ali pravno osebo, ki obdeluje podatke v imenu družbe. Nanaša se na podjetja ali posameznike tretjih oseb, ki jih podjetje zaposluje za omogočanje storitve, zagotavljanje storitve v imenu družbe, izvajanje storitev, povezanih s storitvijo, ali pomoč družbi pri analizi uporabe storitve.

  • Podatki o uporabi se nanaša na samodejno zbrane podatke, ustvarjene z uporabo storitve ali iz same infrastrukture storitve (na primer trajanje obiska strani).

  • Spletna stran se nanaša naTapni Evropo, dostopen izhttps://tapni.co

  • Ti pomeni posameznika, ki dostopa ali uporablja storitev, ali podjetje ali drugo pravno osebo, v imenu katere tak posameznik dostopa ali uporablja storitev, kot je primerno.

Zbiranje in uporaba vaših osebnih podatkov

Vrste zbranih podatkov

Osebni podatki

Med uporabo naše storitve vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, ki jih lahko uporabimo za stik ali identifikacijo. Osebno določljivi podatki lahko vključujejo, vendar niso omejeni na:

  • Email naslov

  • Ime in priimek

  • Telefonska številka

  • Naslov, država, provinca, poštna številka, mesto

  • Podatki o uporabi

Podatki o uporabi

Podatki o uporabi se ob uporabi storitve zbirajo samodejno.

Podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola vaše naprave (npr. naslov IP), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, edinstvena naprava identifikatorje in druge diagnostične podatke.

Ko do storitve dostopate z mobilno napravo ali preko mobilne naprave, lahko samodejno zbiramo določene podatke, vključno z vrsto mobilne naprave, ki jo uporabljate, edinstvenim ID-jem vaše mobilne naprave, naslovom IP vaše mobilne naprave, vašim mobilnim telefonom, vendar ne omejeno nanje. operacijski sistem, vrsto mobilnega internetnega brskalnika, ki ga uporabljate, edinstvene identifikatorje naprave in druge diagnostične podatke.

Prav tako lahko zbiramo podatke, ki jih pošlje vaš brskalnik, kadar koli obiščete našo storitev ali ko do storitve dostopate prek mobilne naprave.

Tehnologije sledenja in piškotki

Za sledenje dejavnosti v naši storitvi in shranjevanje določenih informacij uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja. Uporabljene tehnologije sledenja so svetilniki, oznake in skripte za zbiranje in sledenje informacij ter za izboljšanje in analizo naše storitve. Tehnologije, ki jih uporabljamo, lahko vključujejo:

  • Piškotki ali piškotki brskalnika. Piškotek je majhna datoteka, shranjena v vaši napravi. Svojemu brskalniku lahko naročite, da zavrne vse piškotke ali da navede, kdaj je piškotek poslan. Če pa piškotkov ne sprejmete, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve. Naša storitev lahko uporablja piškotke, razen če ste nastavitve brskalnika prilagodili tako, da zavrača piškotke.
  • Flash piškotki. Določene funkcije naše storitve lahko uporabljajo lokalno shranjene predmete (ali piškotke Flash) za zbiranje in shranjevanje informacij o vaših nastavitvah ali vaši dejavnosti v naši storitvi. Piškotkov Flash ne upravljajo iste nastavitve brskalnika kot tiste, ki se uporabljajo za piškotke brskalnika. Za več informacij o tem, kako lahko izbrišete piškotke Flash, preberite "Kje lahko spremenim nastavitve za onemogočanje ali brisanje lokalnih predmetov v skupni rabi", ki so na voljo na https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Spletni svetilniki. Določeni razdelki naše storitve in naša e-pošta lahko vsebujejo majhne elektronske datoteke, znane kot spletni svetilniki (imenovani tudi jasni gifi, oznake slikovnih pik in gifi z eno slikovno piko), ki podjetju omogočajo na primer štetje uporabnikov, ki so obiskali te strani. ali odprl e-poštno sporočilo in za drugo povezano statistiko spletnega mesta (na primer beleženje priljubljenosti določenega razdelka in preverjanje celovitosti sistema in strežnika).

Piškotki so lahko "trajni" ali "sejni" piškotki. Trajni piškotki ostanejo na vašem osebnem računalniku ali mobilni napravi, ko prekinete povezavo, medtem ko se sejni piškotki izbrišejo takoj, ko zaprete spletni brskalnik. Več o piškotkih lahko izveste naSpletno mesto TermsFeed Članek.

Sejne in trajne piškotke uporabljamo za spodaj navedene namene:

  • Nujni/nujni piškotki

    Vrsta: Sejni piškotki

    Upravlja: Us

    Namen: Ti piškotki so bistveni za zagotavljanje storitev, ki so na voljo na spletnem mestu, in za uporabo nekaterih njegovih funkcij. Pomagajo pri preverjanju pristnosti uporabnikov in preprečujejo goljufivo uporabo uporabniških računov. Brez teh piškotkov storitev, ki ste jih zahtevali, ni mogoče zagotoviti in te piškotke uporabljamo samo, da vam zagotovimo te storitve.

  • Politika piškotkov / Piškotki za sprejemanje obvestil

    Vrsta: trajni piškotki

    Upravlja: Us

    Namen: Ti piškotki ugotavljajo, ali so uporabniki sprejeli uporabo piškotkov na spletnem mestu.

  • Funkcionalni piškotki

    Vrsta: trajni piškotki

    Upravlja: Us

    Namen: Ti piškotki nam omogočajo, da si zapomnimo vaše izbire, ko uporabljate spletno mesto, kot je zapomnitev vaših podatkov za prijavo ali jezikovnih nastavitev. Namen teh piškotkov je, da vam zagotovimo bolj osebno izkušnjo in preprečimo, da bi morali znova vnašati svoje nastavitve vsakič, ko uporabljate spletno mesto.

Za več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, in vaših izbirah glede piškotkov obiščite našo Politiko piškotkov ali razdelek o piškotkih v naši Politiki zasebnosti.

Uporaba vaših osebnih podatkov

Družba lahko osebne podatke uporablja za naslednje namene:

  • Za zagotavljanje in vzdrževanje naše storitve , vključno z nadzorom uporabe naše storitve.

  • Če želite upravljati svoj račun: za upravljanje vaše registracije kot uporabnika storitve. Osebni podatki, ki jih posredujete, vam lahko omogočijo dostop do različnih funkcij storitve, ki so vam na voljo kot registriranemu uporabniku.

  • Za izvedbo pogodbe: razvoj, skladnost in sklenitev kupoprodajne pogodbe za izdelke, predmete ali storitve, ki ste jih kupili, ali katere koli druge pogodbe z nami prek storitve.

  • Za stik z vami: Za stik z vami po e-pošti, telefonskih klicih, SMS-ih ali drugih enakovrednih oblikah elektronske komunikacije, kot so potisna obvestila mobilne aplikacije v zvezi s posodobitvami ali informativnimi sporočili v zvezi s funkcionalnostmi, izdelki ali pogodbenimi storitvami, vključno z varnostnimi posodobitvami, kadar je to potrebno ali razumno. za njihovo izvajanje.

  • Da vam zagotovim z novicami, posebnimi ponudbami in splošnimi informacijami o drugem blagu, storitvah in dogodkih, ki jih ponujamo, ki so podobni tistim, ki ste jih že kupili ali po njih povpraševali, razen če ste se odločili, da takih informacij ne želite prejemati.

  • Za upravljanje vaših zahtev: Za udeležbo in upravljanje vaših zahtev do nas.

  • Za poslovne prenose: Vaše podatke lahko uporabimo za oceno ali izvedbo združitve, odsvojitve, prestrukturiranja, reorganizacije, razpustitve ali druge prodaje ali prenosa nekaterih ali vseh naših sredstev, bodisi kot delujoče podjetje ali kot del stečaja, likvidacije ali podobnega postopka, v katerem so med prenesenimi sredstvi osebni podatki, ki jih imamo o uporabnikih naših storitev.

  • Za druge namene : Vaše podatke lahko uporabimo za druge namene, kot je analiza podatkov, prepoznavanje trendov uporabe, ugotavljanje učinkovitosti naših promocijskih kampanj ter za ocenjevanje in izboljšanje naše storitve, izdelkov, storitev, trženja in vaše izkušnje.

Vaše osebne podatke lahko delimo v naslednjih primerih:

  • S ponudniki storitev: Vaše osebne podatke lahko delimo s ponudniki storitev za spremljanje in analizo uporabe naše storitve, za vzpostavitev stika z vami.
  • Za poslovne prenose: Vaše osebne podatke lahko delimo ali posredujemo v povezavi z ali med pogajanji o kakršni koli združitvi, prodaji sredstev podjetja, financiranju ali nakupu celotnega ali dela našega poslovanja drugemu podjetju.
  • S podružnicami: Vaše podatke lahko delimo z našimi podružnicami, v tem primeru bomo od teh podružnic zahtevali, da spoštujejo ta pravilnik o zasebnosti. Povezane družbe vključujejo naše matično podjetje in vse druge podružnice, partnerje v skupnih vlaganjih ali druga podjetja, ki jih nadzorujemo ali so pod skupnim nadzorom z nami.
  • S poslovnimi partnerji: Vaše podatke lahko delimo z našimi poslovnimi partnerji, da vam ponudimo določene izdelke, storitve ali promocije.
  • Z drugimi uporabniki: ko delite osebne podatke ali kako drugače komunicirate na javnih območjih z drugimi uporabniki, si te podatke lahko ogledajo vsi uporabniki in se lahko javno distribuirajo zunaj.
  • Z vašim soglasjem : Vaše osebne podatke lahko razkrijemo za kateri koli drug namen z vašim soglasjem.

Hramba vaših osebnih podatkov

Družba bo hranila vaše osebne podatke samo toliko časa, kot je potrebno za namene, določene v tem pravilniku o zasebnosti. Vaše osebne podatke bomo hranili in uporabljali v obsegu, ki je potreben za izpolnjevanje naših pravnih obveznosti (na primer, če moramo obdržati vaše podatke zaradi skladnosti z veljavno zakonodajo), reševanje sporov in uveljavljanje naših pravnih pogodb in politik.

Podjetje bo podatke o uporabi hranilo tudi za namene interne analize. Podatki o uporabi se na splošno hranijo krajše časovno obdobje, razen kadar se ti podatki uporabljajo za krepitev varnosti ali izboljšanje funkcionalnosti naše storitve ali če smo zakonsko zavezani hraniti te podatke dlje časa.

Prenos vaših osebnih podatkov

Vaši podatki, vključno z osebnimi podatki, se obdelujejo v poslovnih pisarnah družbe in na vseh drugih mestih, kjer se nahajajo stranke, vključene v obdelavo. To pomeni, da se lahko ti podatki prenesejo in vzdržujejo v računalnikih, ki se nahajajo zunaj vaše države, province, države ali druge vladne jurisdikcije, kjer se lahko zakoni o varstvu podatkov razlikujejo od tistih v vaši jurisdikciji.n.

Vaše soglasje s tem pravilnikom o zasebnosti, ki mu sledi vaša predložitev takih informacij, pomeni vaše soglasje s tem prenosom.

Družba bo sprejela vse razumno potrebne ukrepe za zagotovitev, da se vaši podatki obravnavajo varno in v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti, in noben prenos vaših osebnih podatkov v organizacijo ali državo, razen če obstaja ustrezen nadzor, vključno z varnostjo Vaši podatki in drugi osebni podatki.

Razkritje vaših osebnih podatkov

Poslovne transakcije

Če je podjetje vključeno v združitev, prevzem ali prodajo sredstev, se lahko prenesejo vaši osebni podatki. Obvestili vas bomo, preden bodo vaši osebni podatki preneseni in zanje velja drugačna politika zasebnosti.

Organi pregona

V določenih okoliščinah se lahko od podjetja zahteva, da razkrije vaše osebne podatke, če to zahteva zakon ali kot odgovor na veljavne zahteve javnih organov (npr. sodišča ali vladne agencije).

Druge zakonske zahteve

Družba lahko razkrije vaše osebne podatke v dobri veri, da je tako dejanje potrebno za:

  • Upoštevajte zakonsko obveznost
  • Zaščitite in branite pravice ali lastnino družbe
  • Preprečiti ali raziskati morebitne kršitve v zvezi s storitvijo
  • Zaščitite osebno varnost uporabnikov storitve ali javnosti
  • Zaščitite pred pravno odgovornostjo

Varnost vaših osebnih podatkov

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa prek interneta ali način elektronskega shranjevanja ni 100-odstotno varen. Čeprav si prizadevamo uporabljati komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njihove popolne varnosti.

Zasebnost otrok

Naša storitev ne obravnava nikogar, mlajšega od 13 let. Zavestno ne zbiramo osebnih podatkov od nikogar, mlajšega od 13 let. Če ste starš ali skrbnik in veste, da nam je vaš otrok posredoval osebne podatke, prosimo, kontaktiraj nas. Če izvemo, da smo zbirali osebne podatke od kogar koli, mlajšega od 13 let, brez potrditve soglasja staršev, sprejmemo ukrepe za odstranitev teh podatkov iz naših strežnikov.

Če se moramo zanašati na soglasje kot pravno podlago za obdelavo vaših podatkov in vaša država zahteva soglasje starša, bomo morda zahtevali soglasje vašega starša, preden zberemo in uporabimo te podatke.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na spletno stran te tretje osebe. Močno vam svetujemo, da pregledate Politiko zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse spletnih mest ali storitev tretjih oseb.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Naš pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. O vseh spremembah vas bomo obvestili z objavo novega pravilnika o zasebnosti na tej strani.

Preden bo sprememba stopila v veljavo, vas bomo obvestili po e-pošti in/ali z vidnim obvestilom v naši storitvi in posodobili datum »Nazadnje posodobljeno« na vrhu tega pravilnika o zasebnosti.

Svetujemo vam, da redno pregledujete ta pravilnik o zasebnosti za morebitne spremembe. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti začnejo veljati, ko so objavljene na tej strani.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, nas lahko kontaktirate:

  • Po elektronski pošti: info@tapni.co

  • Z obiskom te strani na naši spletni strani:Tapni Evropo

  • Po telefonski številki:+436767900674

FÜR MANAGER & FÜHRUNGSKRÄFTE

#1 Geschäftslösung
für persönliches Networking

Teams verwalten, Leads sammeln & Workflows automatisieren

Video

Paaren Sie Text mit einem Video, um die Aufmerksamkeit auf ein wichtiges Detail Ihrer Marke oder Produktlinie zu lenken.

Sozial

Lass uns Freunde sein.

Sei Teil des Gesprächs mit #AwesomeBrandTag

Warum nach einer X-Alternative suchen

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

X vs Y Werkzeugvergleich

Erstes Produkt

Zweites Produkt

Erster Wert

Zweiter Wert

Dritter Wert

Vier Wert

Fünf Wert

Sechs Wert

Sieben Wert

Y Alternative

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Testimonial-Überschrift

Verwenden Sie diesen Text, um die Hauptüberschrift zu erläutern

Testimonial-Überschrift

Verwenden Sie diesen Text, um die Hauptüberschrift zu erläutern

Testimonial-Überschrift

Verwenden Sie diesen Text, um die Hauptüberschrift zu erläutern

Hauptüberschrift 2 - Unterfunktionen

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

Fügen Sie einen Titel oder Slogan hinzu

Teilen Sie Blog-Beiträge, Produkte oder Aktionen mit Ihren Kunden. Verwenden Sie diesen Text, um Produkte zu beschreiben, Details zur Verfügbarkeit und zum Stil zu teilen oder als Platz, um aktuelle Bewertungen oder FAQs anzuzeigen.

25.000+ zufriedene Kunden

Coolster Durstlöscher

Die AquaPur Flasche ist perfekt zum Wandern! Ich habe sie vor zwei Wochen mit auf einen Campingausflug genommen. Vor unseren Wanderungen haben wir buchstäblich darüber diskutiert, wer sie als Erstes nachfüllen würde. Mussten nicht einmal nach sauberen Wasserquellen suchen.

Taylor L.

Boston

FÜR MANAGER & FÜHRUNGSKRÄFTE

#1 Geschäftslösung
für persönliches Networking

Teams verwalten, Leads sammeln & Workflows automatisieren

×